Future Generations – Gradske ptice

Future Generations – Gradske ptice

Predstavljamo Future Generation Podcast, autorke Milene Banić iz Beograda koji će se emitovati svake prve srede u mesecu na Radiju Plac (ckplac.org) od 19 časova (repriza prve subote u 11h). Ova zvučna forma se bavi održivim životom u gradu i načinima na koje možemo živeti negujućI vezu sa prirodom. Uz razgovore sa stručnjacima, pregršt saveta, ideja i primera dobrih praksi, bićete nadahnuti da i sami menjate navike ka održivijem ekološkom životu u gradu.
 
 
U sredu, 3. novembra u 19h i u subotu 6. novembra u 11h, slušamo drugu epizodu podcasta Future Generations na temu Gradske ptice:
 
„Inspirišemo vas da drugačije gledate na ptice u gradu i da stvarate održive zelene gradove. I da, ako već niste, isprobate hobi posmatranja ptica koji je sve više rasprostranjen u svetu.
 
U epizodi učestvuju Slobodan Knežević iz Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, Jovana Jankov, studentkinja menadžmenta i produkcije pozorišta, radija i kulture FDU i građani koji žive u Beogradu. “ FG
 
 
O ekologiji govorimo u okviru projekta 7,83 Hz UG “Klara i Rosa” koji je podržan kroz program “Aktivne zajednice” @tragfondacija.