Polet 21/22: radionice za srednjoškolce

Polet 21/22: radionice za srednjoškolce

Na inicijalnom sastanku, grupa mladih se upoznala sa idejom i mogućnostima radionica koje kreću od subote te sada šalje poruku svojim vršnjacima:

 

E ima nesto kul u centru grada. Mesto se zove Kerulj be (Matije Korvina 9 – preko puta Saxa), tamo može svako da se druži i da bude svoj. Klara i Rosa sada rade jedan projekat Polet 21/22, gde mladi Subotičani mogu da nađu mesto za njih, gde mogu da se druže i izađu iz kuća u ovim ludim vremenima. Dođi i ti u subotu 4.12. 2021. u 12h i pridruži nam se da napravimo Suboticu zanimljivijom za nas!

 

Da li ste znali da su pripadnici Z generacije, čuveni Zumeri, najmnogoljudnija generacija, čineći 32 % svetske populacije? To znači da generacija rođena između kraja devedesetih do 2010. ima moć da pokrene važne društvene promene. Tvoje znanje o društvenim mrežama, igricama i digitalnim trendovima može da transformiše stare forme u nešto novo. Šta? Još ne znamo, tek ćemo otkriti.

 

Projekat Polet 21/22 realizuju UG “Klara i Rosa” i Magločistač u okviru programa „Mladi i mediji za demokratski razvoj“ BOŠ (Beogradska otvorena škola), uz podršku Kraljevine Švedske.