Međunarodni kreativni kamp za gradnju zemljom i drugim prirodnim materijalima

Međunarodni kreativni kamp za gradnju zemljom i drugim prirodnim materijalima

Ljubitelji prirode i zemlje, zdravo!
„…trebalo bi znati sa zemljom raditi
da li postoji lepša želja…“
Janoš Siveri
Pridružite nam se na Kelebiji (malo mesto blizu Subotice), gde će se između 20. i 29. maja 2022. godine, održati Međunarodni kreativni kamp za gradnju zemljom i drugim prirodnim materijalima, u organizaciji Pozorišnog udruženja Letnji bioskop.
Tema kampa je organska gradnja 🌿 🌱 🌎
Učesnici će imati priliku da učestvuju u izgradnji zajedničke kuhinje otvorenog prostora (između 20. i 29. maja 2022.), a takođe će moći da nauče da grade i zeleni krov (između 24. i 29. maja 2022.)
Voditelji i govornici kreativnog kampa: građevinski inženjer Lehel Horvat iz Subotice i Dragana Kojičić, arhitekta iz Novog Sada.
„Early bird“ cena od 230 € po osobi važi do 27. aprila. Nakon toga, regularna cena za učešće na kampu iznosiće 270€
Cena uključuje tri obroka i smeštaj (u šatoru ili u spavaonici/kući od slame i zemlje izgrađene tokom prošlogodišnjeg izdanja kampa).
Pored kreativnog rada biće prilike i za opuštanje u prirodi, a organizatori će se potruditi da ovaj kamp prođe u veselom raspoloženju uz prigodni kulturno-umetnički program. Na zemlji se ipak, najbole pleše!
Prijave su moguće e-mailom na nyarimozi@gmail.com, potrebno je poslati kratku biografiju ili CV.
Prijave su otvorene do 16. maja do 23:59 CET.
Prijava je važeća ukoliko podnosilac prijave, nakon potvrdnog mejla od Udruženja, uplati depozit od 40 evra na račun Pozorišnog udruženja Letnji bioskop: 325-9500700030129-18
*Kamp je namenjen osobama starijim od 16. godina.