Kurbli Filmklub

Kurbli Filmklub

Filmski klub je prerastao dnevnu sobu pa smo morali da pronađemo novu lokaciju! Tamo gde se srećemo svake SREDE u Centru za savremenu kulturu i umetnost (https://vvv.facebook.com/centar.kozpont), koji se nalazi kod parka Ferenca Rajhla, Bose Milićević 1, u prizemlju. Drugim rečima: sa ulice iza ugla, prvi ulaz je Filmski klub Kurbli. Nije mala stvar što će u utorak pre Filmskog kluba i nakontoga u četvrtak šahisti igrati šah u istom prostoru.
Promena mesta događaja znači i tehnički razvoj: s jedne strane, više ljudi može doći u bioskop, kulturno, elegantnije okruženje, a s druge strane imamo bolji projektor zahvaljujući kojem ćemo imati lepše bioskopsko iskustvo! Dođite, dovedite svoje prijatelje, pozovite ljude; okružimo se onima koje volimo, poštujemo, onima sa kojima volimo provoditi vreme!
U sredu, 9. juna pokrećemo novu seriju sa Godardovim prvim filmom u boji i možda njegovom jedinom komedijom, Žena je žena. Projekcija počinje u 20:00, možete doći već od 19:30! Radujemo se susretu!