Čajanka sa umetnicama

Čajanka sa umetnicama

 
„U subotu, 9. aprila, u 16 časova pozivamo vas na čajanku sa umetnicama.
.
Izložba „The Arrangement“ Marine Marković sjajna je prilika da okupimo dobro društvo i povedemo razgovor o umetnosti, životu i njihovim graničnim područjima. Ako želite da slobodno razgovarate, ćaskate, pitate – pridružite nam se u jedinstvenom susretu sa ženama koje stvaraju umetnost i obeležavaju naše vreme.
.
Izložba „The Arrangement“ Marine Marković bavi se ispitivanjem preplitanja slobodne volje i prinude u društvu i ličnim životima, te tako pruža odličnu platformu za otvoreni i iskreni dijalog o tim i drugim važnim temama. U neformalnoj atmosferi čajanke stvorićemo prostor slobode za sve priče koje želimo da podelimo jedni sa drugima.
Gošće ove čajanke su vizuelne umetnice Marina Marković, Maja Rakočević Cvijanov, Edita Kadirić i Jelena Grujičić. Rad svake od njih bavi se, između ostalih, i ličnim iskustvima kako bi mogao da dopre do zajedničkih. Njihove umetničke prakse su žive, vibrantne i značajne jer govore o potrebi promišljanja stanja u kojem se pojedinac nalazi i preispitivanja odnosa koji se često čine kao zadati i nepromenjivi.
.
Dođite da razgovaramo jer razgovor vodi do razumevanja.“
.

 
Produkciju programa Radija Plac podržava Rekonstrukcija Ženski fond iz Beograda.